top of page

EGET KONTOR

FRÅN 4.200 KR/MÅN

Här får ni en smidig och representativ kontorslösning utan att binda upp er i långa hyreskontrakt. Allt är förberett och ni kan koncentrera er på det som är viktigast, Er verksamhet och business. 

Våra kontorsrum finns i varierande storlekar och vi erbjuder både enstaka arbetsplatser och kontorslösningar för företag med större behov.

Kontoren har lås och ses som ert helt egna kontor med 24h access. Samtidigt har ni tillgång till härliga gemenskapsytor, konferensrum, uteplats och all annan service. 

Rummen kan hyras med eller utan möbler, utefter vad verksamheten har för behov. Flexibla hyresvillkor och kort bindningstid gör även att de är enkelt att minska eller öka kontorsytor med kort varsel. 

 

I hyran ingår bland annat tillgång till konferens- /mötesrum, fiber, parkering, lounge, lunchrum, skrivare, kaffemaskiner och aktiviteter. Läs mer om service och tjänster här.

Kontakta oss gärna för mer information eller ifall ni vill besöka våra lokaler. Gör en intresseanmälan här så återkommer vi inom kort eller ring 031-40 73 30.

KONTAKT

FLÖJELBERGSGATAN 20B | 431 37 MÖLNDAL

TEL: +46 (0) 31 - 40 73 30
  KONTORSHOTELL@LOKALISERA.SE

  • Vit Edin Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page